Wasserijspelen 2017

Wasserijspelen 2017

De inschrijving is gesloten!

We hebben 24 teams en dat is weer een super mooi aantal.
Mocht je graag mee willen doen, dan kun je een mail sturen naar svanrooijen@lokaaloogsten.nl

Het maximum is namelijk 26 teams. Dat betekend dat indien er nog twee teams bij komen (even aantal) we het spelschema aan kunnen passen naar 26 teams. I.v.m. de tijd die we nodig hebben om de wijzigingen door te voeren kan het indien de twee aanmeldingen vóór donderdag 29 juni 18:00 uur binnen zijn!

————————————————————————————————————————

Op vrijdag 30 juni a.s. is het weer zover, één van de leukste evenementen die de Beekse feestkalender rijk is, vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. De zeskamp die onderdeel uitmaakt van de kermis en Schuttersfeesten van de B.U.B. vindt zoals ieder jaar weer plaats op Rijksstraatweg vanaf Sous les Eglises tot aan het voormalige Rabobankgebouw.

Om de Wasserijspelen zo goed mogelijk en gratis te laten plaatsvinden, hebben we jullie hulp nodig! Lees onderstaande gegevens goed door om te weten te komen welke veranderingen er dit jaar zijn in de organisatie.

Inschrijven
Heb je interesse om mee te doen? Zorg dat je alle gegevens van je team compleet hebt en geef je snel op! De inschrijving is geopend en kan alleen via onderstaand inschrijfformulier. Minimaal 6 en maximaal 9 teamleden, dit is inclusief teamcaptain en exclusief teamvrijwilliger en vol is vol!

Vrijwilligers
Dit jaar is het verplicht om als team een vrijwilliger aan te leveren. De vrijwilliger zal tijdens de Wasserijspelen verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van 1 onderdeel. Als vrijwilliger sta je niet alleen, maar maak je deel uit van een team van 4 personen. Als jouw team pauze heeft dan begeleidt de vrijwilliger een spel. Als je team speelt, dan kan hij /zij jullie aanmoedigen. Zonder vrijwilliger kun je je niet inschrijven.

Informatieavond
Alle vrijwilligers en teamcaptains worden op maandagavond 26 juni a.s. 20:00 uur verwacht in Sous Les Eglises. Jullie ontvangen dan het draaiboek en de spelbeschrijvingen.

Je aanwezigheid levert je de eerste punten op! Mochten de teamcaptain en/ of teamvrijwilliger verhinderd zijn, dan mag deze vervangen worden door een ander teamlid.